Call Center AgentsCall Center Agents

CMX solutions, Macedonia

ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги, за своите операции во Скопје објавува отворени работни позиции во Скопје: Контакт центар агенти со одлично познавање на дански јазик.

Опис на задачите:

 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците;
 • Ефикасно прибирање на кориснички информации, задоволување на потребите на корисниците и едуцирање на корисниците;
 • Обезбедување квалитетна услуга и поддршка во различни области кои вклучуваат информации за плаќања, правење нарачки, решавање на системски проблеми и слично.

Потребни квалификации:

 • Одлично познавање на данскиот јазик (минимум B2 ниво)
 • Одлично познавање на англискиот или некој друг јазик ќе се смета за предност
 • Посветеност во обезбедувањето високо корисничко задоволство
 • Способност да комуницира јасно и професионално
 • Претходно искуство не е потребно

Нудиме:

 • Одлични работни услови
 • Редовно вработување со можност за цело и пола работно време
 • Флексибилно работно време во текот на денот и неделата
 • Платена обука

Испратете ја вашата кратка биографија (CV) на англиски/дански јазик најдоцна до 25.04.2017 на е-маил:

vacancies@cmx-solutions.com

Fill in the form bellow:

Enter your full name

Enter your e-mail address

Enter your telephone number

Chose position

Attach your CV

Attach your motivation letter

By submitting the application I, hereby, consent CMX Solutions DOOEL Skopje to store the provided by me in relation to the recruitment process documents and personal data in order to use them in subsequent recruitment campaigns for a period of 3 years. I am informed I may withdraw my consent at any time. I am aware that if I withdraw my consent, however, CMX Solutions DOOEL Skopje will not be able to contact me for potential future recruitment procedures for positions that may be suitable for me.

* All data will be treated strictly confidential and used only internally for the recruitment process.